Четки за коса от LR Health & Beauty Systems

LR Health & Beauty Systems със сигурност ви е познато като име на производител на висококачествени козметика и хранителни добавки. Това което обаче може би не знаете е че в асортиментa се предлагат и четки за коса, които заслужават внимание.

четка за разресване

Продуктите на LR са както обикновено широкоспектърни, и съответно и при четките за коса има избор за всяка нужда. Освен четката за разресване се предлагат още два размера кръгли четки за сешоар.

Аз лично тествах и трите и четката за разресване е моят абсолютен фаворит. Вероятно се дължи на щадящите косата топченца, но като цяло много добре успявам да среша косата си с нея.


четка за сешоар
За постигане на обемен сешоар препоръчвам термалните кръгли четки. Благодарение на задържащия топлина алуминиев корпус са възможни и по-претенциозни прически. Обикновено ги ползвам вечер, преди излизане. Голям плюс на двете четки за сешоар е изваждащия се връх за отделяне на кичурите.

Заключение: LR Health Beauty определено има три перли за грижата за косата в каталога си. Съжалявам единствено че не съм ги открила по-рано. По отношение на цената, сравнени с аналогични професионални продукти, са определено по-изгодни.